Ruilen

Het kan zijn dat u een artikel wilt ruilen. Bijvoorbeeld als de maat niet goed is of als u een ander kleur wilt. U kunt dus niet ruilen voor een compleet ander product met een andere prijs e.d.

De procedure hiervoor is als volgt:
U stuurt een email naar: retourneren@allesvoorderacefiets.nl. In uw bericht vermeld U: naam, adres, ordernummer en reden van retour zenden. Vergeet niet te vermelden waarvoor u het wilt ruilen. (bijvoorbeeld andere maat en/of kleur). Na uw email ontvangt u van ons een bevestigingsemail met een retourformulier. U stuurt het ongebruikte artikel, in de originele verpakking en inclusief labels. zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen gefrankeerd naar ons op met daarbij het volledig ingevulde retourformulier. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, sturen wij zo snel mogelijk het nieuwe artikel naar u toe. (indien op voorraad en/of nog leverbaar)

Let op: de verzendkosten van ruildelen naar TuttoBici BV zijn altijd voor rekening van de klant. Uiteraard is is ook mogelijk om kosteloos te ruilen in onze winkel.