Retourneren

Uw bestelling of een deel van de bestelling retourneren kunt u aanmelden op de volgende pagina:

Klik hier als u uw bestelling wilt retourneren of bestaande retour wilt bekijken.

Na het invoeren van uw mailadres en ordernummer kunt u de producten kiezen die u wilt retourneren. Nadat u de retournering heeft aangemeldt en verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk uw retournering afhandelen. U wordt per email op de hoogte gehouden.

Retourvoorwaarden

U heeft een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelde artikel. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen herroepen (ontbinden) en uw bestelde producten retourneren.

De bedenktijd is bij bepaalde producten niet van toepassing:

  • Maatwerk zoals samengestelde fietsen
  • Producten met een duidelijk persoonlijk karakter;
  • Fietsen en producten die speciaal voor u besteld zijn.

Producten die u retourneert dienen ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt te zijn (inclusief labels) anders kunnen wij de producten niet accepteren. De producten kunt u kosteloos retourneren in onze winkel. Indien op voorraad kan direct het artikel worden omgeruild of eventueel uw geld worden gecrediteerd naar uw rekening. U dient uw factuur wel mee te nemen.

Wilt u het artikel retourneren per post dan verzoeken wij u na het invoeren van deze retournering het pakket te verzenden. U vind verdere instructies op de volgende pagina.

Klik hier als u uw bestelling wilt retourneren of bestaande retour wilt bekijken.

Na ontvangst van de retournering zullen wij deze zo spoedig afhandelen.

Het pakket moet deugdelijk verpakt worden en voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Mocht er sprake zijn van een fout of valt een artikel onder garantie, dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.

Gebruikte fietsen kunnen niet geruild worden en het is niet mogelijk het aankoopbedrag terug te krijgen.