Privacy Policy

Communicatie per e-mail en telefoon

 

Je zal alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het medegedeelde adres. Als je desondanks e-mails, post, telefoon of ongewenste reclame ontvangt van ons bedrijf maar deze in de toekomst niet meer wenst te ontvangen dan kun je contact met ons opnemen via info@allesvoorderacefiets.nl.

 

Telefonisch zullen wij enkel contact opnemen indien dit nodig is om jou te informeren over de bestellingen die je online bij ons geplaatst hebt.

  

Adresgegevens

 

Ons hoofdvestigingsadres is:

TuttoBici BV (hoofdvestiging)

Herenstraat 30

2673 CD Wateringen

Ons postadres is:

Herenstraat 30

2673 CD Wateringen

 

Privacy policy

  

Wij respecteren jouw privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

  

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: TuttoBici BV

Website: https://www.allesvoorderacefiets.nl

Inschrijfnummer KvK: 52761274

BTW- nummer: NL8505 86 008 B.01

 

2. E-mailadres

a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van jouw gegevens. Bovendien wordt je in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van jouw e-mailadres.

b. Bij het verzamelen van jouw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming heeft verleend.

  

3. Postadres

Wij gebruiken jouw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als je dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt je contact met ons opnemen op onderstaand adres.

  

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken jouw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

 

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:   

a. de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst;

b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;

c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij jouw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. je toestemming hebt gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

 

Wij bewaren jouw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

 

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

  

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

b. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up);

c. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

 

 8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar je je persoonsgegevens verstrekt, wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

c. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

d. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.

e. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

f. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

 

9. Toegang tot jouw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

  

10. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@allesvoorderacefiets.nl

b. Op het volgende telefoonnummer: 0174-297655

c. Op het volgende adres: Herenstraat 30, 2673 CD Wateringen

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

 

 

Cookies

 

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij je bezoek aan een website op jouw computer worden geplaatst. AllesvoordeRacefiets.nl gebruikt cookies om bij een volgend bezoek jouw computer te herkennen. Wij onthouden de inloggegevens en de artikelen die je in de winkelmand achterlaat als je onze website verlaat, zodat je deze bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te voeren. De cookie zorgt ervoor dat je sneller en gemakkelijker kunt internetwinkelen op onze website.

AllesvoordeRacefiets.nl plaatst daarnaast een cookie om bezoekersaantallen op onze website te registreren. Het bijhouden van statistieken stelt ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website. Met deze gegevens kunnen wij onze diensten verbeteren. AllesvoordeRacefiets.nl gebruikt cookies voor het tonen van gepersonaliseerde aanbiedingen op websites van derden. In je browser kan je aangeven dat je tijdens jouw bezoek op FuturumShop.com geen cookies wenst te ontvangen. Gebruik de help-functie van je browser voor instructies.

 

Beveiligde verbinding bij betalen

 

Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Veiligheid van jouw en onze gegevens vinden wij de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en 100% beveiligd.

 

Algemene voorwaarden

 

Onze algemene voorwaarden kan je hier inzien.

Minderjarigen Belgische klanten kunnen bij ons kopen mits zij toestemming hebben van hun wettelijk vertegenwoordiger of dat de minderjarige de leeftijd en bevoegdheid heeft om hier zelf over te mogen beslissen.

  

Nieuwsbrieven

 

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze acties. Daarnaast voorzien wij je van tips, nieuws en persoonlijk advies. Wij versturen zowel algemene als gepersonaliseerde nieuwsbrieven. De persoonlijke variant stellen wij samen op basis van jouw gegevens om de brief interessanter te maken. Onze mails worden verstuurd met het e-mailadres newsletter@allesvoorderacefiets.nl. Je kunt dit mailadres daarom als een veilige afzender beschouwen. In onze nieuwsbrieven communiceren wij scherpe aanbiedingen die speciaal voor je zijn geselecteerd. Daarnaast voorzien wij jou van interessante tips en nieuwtjes uit de wielerwereld en is er een overzicht met links naar onze meest recente blogs. Dankzij onze grote affiniteit met sport hebben wij veel kennis in huis. In onze nieuwsbrief vertalen we dit naar een goed advies over het gebruik van de beste en nieuwste producten op de markt.

Uitschrijven? Wanneer je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, maar deze onverhoopt niet meer wenst te ontvangen dan kun je je uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Reclame in de brievenbus? Wanneer je post (direct mailingen) van ons ontvangt en er zijn wijzigingen in je persoonsgegevens of je wilt deze inzien, log dan in met je account op onze website en daar treft je je informatie aan.

Wanneer je geen Direct Mailing meer van ons wenst te ontvangen, stuur dan een mail naar info@allesvoorderacefiets.nl en wij maken dit voor je in orde. Uiteraard bevestigen wij dit aan je.

  

Jouw gegevens zijn veilig

Jouw privacy staat voorop bij het versturen van onze nieuwsbrieven. Daarom gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om. Zodoende kan je je met een gerust gevoel aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven en profiteren van onze acties zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw privacy. Bij AllesvoordeRacefiets.nl hanteren we een strikt anti-spambeleid voor de beste deliverability. Dankzij het gebruik van een SSL-certificaat worden je gegevens tijdens het bekijken van onze nieuwsbrieven in de webbrowser versleuteld en zijn deze te allen tijde beschermd. Indien je geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen kan je je eenvoudig uitschrijven via de uitschrijfbutton die in al onze mails wordt getoond.

 

Persoonsgegevens aanpassen/verwijderen

Log dan in op je eigen account en pas het e.e.a. aan of neem contact met ons op via info@allesvoorderacefiets.nl

of 0174-297655