Betaalgemak

Bij TuttoBici / Allesvoorderacefietst.nl heeft u verschillende betaalmogelijkheden:

Directe betaling via iDeal
Een betaling met iDeal is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. iDeal is mogelijk met de meeste grote Nederlandse banken. (voor meer informatie zie: http://www.ideal.nl/)

Direct Betaling via MisterCash (Belgie)

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier en worden de bestellingen daardoor direct verwerkt.

Overboeking
Er is ook de mogelijkheid om een overboeking te doen via de bank. Nadat uw bestelling is bevestigd kunt u aan de hand van uw ordernummer het bedrag overmaken. Ook deze manier is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Het verwerken van de betaling duurt over het algemeen één tot drie werkdagen.

Rabobank rekeningnummer: 1172.50.899 ten name van TuttoBici BV

BIC: RABONL2U
IBAN: NL13RABO0117250899 


Betaling via uw Paypal Account of Credit Card
U kunt ervoor kiezen om via uw PayPal Account te betalen. Daarbij bestaat dan ook de mogelijkheid om met uw CreditCard (Visa, Mastercard, American Express) te betalen. Indien uw geen PayPal account heeft kunt u alsnog met een CreditCard direct betalen. Er wordt dan automatisch een PayPal Account aangemaakt. Indien u met een Paypal account betaald die alleen is gekoppeld aan uw bankrekening dan zullen wij wachten tot de Paypal het bedrag aan ons heeft overgeschreven. (dit noemt men een uitgestelde bankoverschrijving). Bij Paypal-accounts die gekoppeld zijn aan een Creditcard zullen gelijk verwerkt worden.